Holdkamp

A- holdet vandt kampen mod 1968 4 – 4,5-3,5 – dermed er oprykningen til M- klassen tæt på at være i hus; meget skal gå galt hvis vi ikke rykker op når sidste runde afvikles hos Syddjurs Skakklub mandag 9/3 .
Inden den første time var gået blev der røget fredspiber på bræt 1-2 og 6. På bræt 3 og 4 tabte Finn og Thomas , jeg kom skidt fra åbningen , D- fløjen blev ikke udviklet og jeg kom i et fælt uvejr som kostede en officer og så smed jeg håndklædet i ringen – Claus var i hopla efter at han havde spillet sin modstander ned – Claus erobrede 7.række og modstanderen var værgeløs overfor de ulykker det fører med sig . P.g.a min manglende udvikling af mine brikker inviterede Claus mig til skoleskak om tirsdagen!!
Thomas blev ramt af alvorlig skakblindhed , han overså, at han kunne have sat modstanderen mat på 8.række med et par slag på c8, det var fatalt for i næste træk erobrede modstanderen 2.række med en tårnskak og dernæst 1.række med dronningen og Thomas’ konge lå snart i en et-værelses med låg!
Christian og Sune vandt på bræt 7 og 8. I Sunes parti blev det til en kamp om hvem, der kom først til modstanderens konge, da der var rokeret hhv kort og langt. Sunes modstander var lidt skræmt og brugte et par tempi på at forsvare sig fremfor at føre sit angreb videre – hans “ forsvarstræk” åbnede a- linien og senere røg der en officer og dernæst dronningen. Christians modstanders konge var blevet ramt af åndenød så der var temmelig luftigt omkring den og i sidste ende gik det også galt.
Vi er klar til sidste runde 9/3 – håber, at vi kan drikke champagne den aften !
Mvh Finn

Sendt fra min iPad