Holdkamp i A- rækken

Så er holdturneringen i gang.
Formidabel start! 6-2 over Syddjurs 2 .
Gevinster på bræt 1,2,4,5 og 8- remiser på bræt 3 og 7 , tab på bræt 6.

På bræt 1 engelsk med fianchettoopstilling – Efter åbningen lige spil, men hvid laver hurtigt et par sløje træk – afbytning af de hvidfeltede løbere får hvids kongestilling til at se sårbar ud hvilket Jannik forstår at udnytte!
På bræt 2 dronningegambit, hvor Ulrich opmarcherer på dronningefløjen, sort sætter et modstød ind i centrum, hvid undlader afbytning – sort lukker stillingen ! Senere får hvid held med en taktisk finte og indkasserer en bonde og senere hele pointet.
På 3.brættet kom Thomas elendigt fra Dd6-varianten i skandinavisk. Udviklingen blev forsømt og en overseelse af et fælt mellemtræk kostede 2 bønder på kontoen – tyk tabsstilling. Mens modstanderen har travlt med at føre sine fribønder frem på damefløjen planlægger Thomas et attentat på den hvide majestæt – en mission der var tæt på at lykkes, men en evig skak fra hvids side afparerer angrebet. Godt kæmpet af Thomas!
På Bræt 4 Najdorfvarianten i siciliansk som jeg ikke får noget ud af , jeg spiller for sorgløst og taber en bonde. min modstander tror han har et angreb på min konge,men der er ikke fugls føde i det og jeg kommer lidt ind i kampen og tilbyder remis som afslås – sort mister et par tempi og lige pludselig er jeg i teten! Endnu en sejr omend heldig / bliv ved med at kæmpe!
På bræt 5 afviklede Kurt til et vundet bondeslutspil.
På bræt 6 måtte Claus bide i det sure æble. Hans modstander diskede op med Tartakowers orangutang , Claus spillede lidt upræcist i åbningen , men kom ind i kampen igen ,en fejlberegning kostede desværre partiet i en stilling som var ca lige.
På bræt 7 remis – jeg har ikke kunnet finde hoved og hale i noteringen , så der er ikke så meget at sige om partiet!
På bræt 8 var Sunes modstander så venlig at give kvalitet og bonde i slutspillet og så kom der endnu et point i hus. Fantastisk start!

Næste kamp spilles hjemme d. 19/11 mod Silkeborg 3 Så noter jer lige det.
Finn